Avis Legal

Avis Legal

1. Propietat intel·lectual de la Web

Tots els drets de la propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina Web, el seu disseny gràfic i el codi font, son titularitat exclusiva de Linkinsix S.L. i ens correspon el exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos.

Per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense la autorització expressa de Linkinsix S.L.

Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe de continguts en aquest lloc web site estan protegits per llei.

2. Contingut de la Web i enllaços

Linkinsix S.L. no es responsabilitza del mal us que se realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a als continguts i com els utilitza.

Tampoc assumim cap responsabilitat per la informació que conte en les pàgines web de tercers a les que es pot accedir per enllaços o buscadors des de la pàgina web www.linkinsix.com

3. Intercanvi o difusió d’informació

Linkinsix S.L. declina tota responsabilitat que es derivi del intercanvi de informació entre usuaris mitjançant la seva pàgina web. Especialment no ens fem responsables de l’ús que els menors pugin fer de la mateixa en cas de que els continguts a que s’accedeixi puguin ferir la sensibilitat dels mateixos.

4. Actualització i modificació de la pàgina web

Linkinsix S.L es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació que conte el nostre web site, i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avis, i sense assumir responsabilitat alguna por ell.

5. Indicacions sobre aspectes tècnics

Linkinsix S.L no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errors en els equips informàtics, no imputables a la nostra Societat, que es produeixin durant la connexió a la xarxa de Internet , així, com de danys que poden ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Linkinsix S.L.

També quedem exonerats de tota responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui patir el usuari a conseqüència de errors, defectes u omissions en la informació que facilitem quant procedeix de fonts alienes ha nosaltres.

6. Tractament de dades del usuari

En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Linkinsix S.L. informa als seus clients de que les dades personals que ens faciliten seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de Linkinsix S.L.

La finalitat d’aquest fitxer es facilitar la tramitació de les demandes i enviar ofertes comercials en un futur sobre productes i serveis que puguin resultar de l’interès dels nostres clients.

Linkinsix S.L. garantirà la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta forma, ens comprometem al compliment i secret de les dades de caràcter personal i de guardar-los i d’adoptar mesures necessàries para evitar l’alteració, pèrdua, tractament o us no autoritzat. Per tant, tota la informació sobre clients no serà utilitzada en cap cas per empreses no vinculades a Linkinsix, S.L.

Els clients de Linkinsix S.L. podran en tot moment exercitar els seus drets de accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-lo per escrit a la nostra direcció de correu electrònic info@linkinsix.com o a través de la direcció postal Tecnoredessa-Edifici Tecnoparc Av. de Bellissens, 42, Oficina 115, 43204 Reus – Tarragona

7. Seguretat en els accessos

El accés a les pàgines a través de les que el client de Linkinsix S.L. consulti dades personals, sol·liciti informació complementaria o contracti algun del productes que oferim es realitzaran a través de línia segura.

8. Legislació i jurisdicció aplicables

Aquestes Condiciones Generales es regeixen per la llei espanyola. Las parts es sotmeten, per la resolució dels conflictes i amb renuncia a qualsevol altre foro, als jutjats i tribunals de Reus, Tarragona.

9. Utilització de galetes

Per la utilització del nostre lloc Web es necessari la utilització de galetes. Les galetes s’utilitzen amb la finalitat de guardar les dades de sessió del usuari.

Si vostè ho desitja, pot configurar el seu navegador per ser avisat en pantalla de la recepció de galetes i per impedir la instal·lació de galetes al seu disc dur. Sisplau, consulti les instruccions i manuals del seu navegador per ampliar aquesta informació.

Abrir chat
Contacta WhatsApp
Powered by