CONSULTORIA | AUDITORIA | PLA D’E-MÀRQUETIN

AUDITORIA – PLA DE MÀRQUETING

Realitzar un  pla de màrqueting és bàsic i molt important per a tenir èxit a Internet. Amb aquests objectius i unes estratègies ben definides podem assolir els nostres objectius.

marketingdigitalA Linkinsix anem més enllà i per la nostra experiència considerem de vital importància  realitzar un estudi. Aquest ens servirà per definir una línia amb els passos a seguir per assolir els objectius.

 

Exposem alguns punts que integrem al nostre pla d’e-màrqueting.

Realitzem un diagnòstic que ofereixi una visió clara i realista de l’estat en el què es troba la teva empresa.

Fashion WorkshopL’estudi és essencial i vital. Servirà de referència per a poder realitzar les actuacions necessàries i  obtenir  resultats per a poder definir l’estratègia.

qRealitzem una auditoria de la web o e-commerce i de tots els canals, com per exemple les xarxes socials. Si el projecte és per fer una web nova ens encarreguem de confeccionar a la perfecció un nou portal web o botiga online.

Investiguem els factors a Internet que conformen l’entorn dels b-jeffrey-veenclients i on es desenvolupen les seves activitats. En aquest anàlisi busquem fonts contrastades, estudis, informes, eines de recerca, etc.

slide-a-5Els objectius d’un pla de màrqueting online poden ser molts i diversos, des de realitzar un contacte, una venda, difondre informació de serveis de l’empresa, passant per realitzar promocions, descomptes o incrementar las visites al lloc web.

estrategia-de-marketingEl màrqueting online és una disciplina molt àmplia que posem al teu abast per poder arribar als objectius. A Linkinsix treballem i planifiquem estratègies i tàctiques per aconseguir els objectius. Agrupem els objectius segons el que busquem: convertir, atraure o fidelitzar el públic objectiu. Aquesta és la base per determinar quina tàctica escollirem i serà la més perfecta.

analisis-webLa avaluació de resultats es una fase clau en tota la estratègia de marketing online, busquem arribar aconseguint els objectius, i si es necessari re-orientem les accions. Definim una series de indicadors o KPIs per cada línea estratègica i articulem els mecanismes de control necessaris per dur el seguiment.

En esta fase del plan de e-marketing, planteamos siempre resultados medibles. Utilizamos mecanismos de control únicos para poder seguir he instrumentar todas las herramientas.

ventas2Elaborem una proposta adjudicant una partida de despeses per establir una previsió, rendibilitat i aproximació del ROI que es poden generar. A Linkinsix som eficaços, operatius, flexibles i adaptables 100 x 100 als nostres clientes.

Desitja una bona estrategia i començar a guanyar clients? contacta ara
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola, necessites ajuda?